• info@2-challenge.com

2-Challenge coacht voor de Warmste Week!

Bij 2-Challenge vinden we het belangrijk dat elke persoon naar zijn kwaliteiten en waarden kan ingezet worden, of dit nu binnen consultancy is of bij onze klanten van werving en selectie of binnen onze eigen firma. Mede daarom vinden we loopbaanbegeleiding ook zo belangrijk. Je spendeert vele uren op je werk en studies bewijzen dat je een gelukkiger mens bent als je de juiste job vindt. Het ontwikkelen van je talenten, het vinden van je passie, daar doen we het voor.

Daarom dragen we organisaties die dezelfde missie hebben (ontwikkelen van talenten en het mogelijk maken dat mensen hun passie kunnen uitoefenen) een warm hart toe. Eén van deze organisaties is onze partner Passion for Work die eveneens de organisatie “Homestars” sponsort. Homestars helpt daklozen en minderbedeelden met het transformeren van hun passie en talenten

Vandaar dat we beslist hebben om de organisatie “Homestars” te sponsoren door het uitoefenen van één van onze passies.

Hoe? Per persoon die zich in december registreert voor een loopbaantraject bij Sabine Havelaerts van 2-Challenge, doneren wij met 2-Challenge 20Euro aan Homestars.

Loopbaancoaching kan ook via VDAB loopbaancheques waardoor je al een loopbaantraject kan volgen van 8u voor 80Euro. Coaching via loopbaancheques kunnen we aanbieden door onze samenwerking met Passion for Work.

Wat is een registratie: via loopbaancheques: betalingsbewijs van loopbaancheque verstuurd naar 2-Challenge – niet via loopbaancheques: factuur betaald met bevestiging aan 2-Challenge.

Hoe kan jij je inschrijven voor een eerste kennismakingsgesprek? https://www.2-challenge.com/coaching/request en vermeld achter je voornaam “Homestars” of via https://passionforwork.be/loopbaancoach-sabine-havelaerts/ en met de keuze van Sabine Havelaerts als coach en in de vraag de vermelding “Homestars”.