• info@2-challenge.com

Loopbaan coaching

Voor wie?

Heb je te veel of te weinig uitdaging?

Heb je vaak het gevoel dat er iets meer, iets anders is, maar je weet niet wat?

Lig jij soms wakker van je werk? Kost het je energie?

Zit je in de ‘gouden kooi’ of voel je dat een burn-out of bore-out op niet ver af is?

Ben je vaak tweede als je solliciteert?

Overweeg je een andere job of ondernemerschap?...

Dan is loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou!

Inforegio woorden

Wat?

De bedoeling van loopbaancoaching is om jouw droombaan of droombedrijf realiseren, zodat jij dagelijks passie, vervulling en voldoening vindt in je werk.

Samen met 2-Challenge loopbaancoach Sabine, sta je stil bij je loopbaanvraag en ga je op een gestructureerde manier op zoek naar de antwoorden. Dit doen we aan de hand van bepaalde oefeningen die je thuis voorbereidt en die de basis vormen voor zelfreflectie en zelfanalyse. Deze worden dan samen met je coach besproken. Puzzelstukjes vallen in elkaar, je leert je eigen professionele gebruiksaanwijzing kennen en komt te weten welke ingrediënten jij nodig hebt om duurzaam energie te krijgen van je werk. Afhankelijk van je doel bekijkt je loopbaancoach samen met jou wat er mogelijk is om je online en offline zichtbaarheid te vergroten.

Loopbaanbegeleiding is praktisch en concreet. Je maakt een actieplan op en je coach inspireert je om met de juiste mensen in contact te treden. Doordat je het coachingsmateriaal meekrijgt, blijft het ook een tool die je kan blijven gebruiken in de jaren na de coaching om je vorderingen te evalueren. Je wordt dus professioneel ondersteund op maat van je behoeftes. Bekijk hier de verschillende programma's.

Sabine Havelaerts

Het resultaat?

Er zijn verschillende mogelijkheden:

- Je gaat anders naar je huidige job kijken en/of kan iets veranderen aan je huidige situaties waardoor het weer leuk wordt

- Je gaat intern een andere functie uitvoeren

- Je gaat extern een gelijkaardige functie uitvoeren

- Je gaat extern iets helemaal anders doen, misschien word je wel freelancer of ondernemer!

Waarom?

"Wie geen leuke job heeft, is geen leuk mens…"

Dit is misschien ietwat overdreven, maar er zit wel een grond van waarheid in! Je betrekking heeft een grote invloed op de rest van je leven, en kan je energie geven én energie kosten. Als het niet klopt, zit je in de gevarenzone van burn-out of bore-out, met negatieve gevolgen voor je relatie, je gezin, je gezondheid, je sociale contacten enz.

Stretching man

Praktisch

Loopbaan cheque afbeelding

De Vlaamse overheid voorziet subsidie om aan de slag te gaan met je loopbaangerelateerde vragen, door inzet van je loopbaancheques! Door onze samenwerking met Passion for Work, kunnen we loopbaancoaching aanbieden via loopbaancheques.

Hierdoor kan je 8 u coaching krijgen voor €80 (werkelijke waarde is €1.100)

De coaching sessies gaan door in een rustige setting in de kantoren van 2-Challenge, Kerkstraat 21, 2222 Itegem bij Heist-op-den-Berg

Geen recht op loopbaancheques? Contacteer ons vrijblijvend voor verdere mogelijkheden.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan