• info@2-challenge.com

Consultancy

Uitdagingen vragen soms om een externe beoordeling, een objectieve analyse, bijkomende expertise en een pragmatische aanpak. 2-Challenge specialisten versterken uw interne capaciteiten met een aanpak op maat van uw bedrijf en in lijn met uw specifieke bedrijfsnoden.

2-Challenge consultants zullen u ondersteunen met objectief advies, expertise en vakkennis met als doel om waarde te creëren, groei te realiseren en uw bedrijfsresultaat te verbeteren. Om uw doel te bereiken, zullen onze consultants zowel de strategie, structuur, management en de operationele activiteiten bekijken. 2-Challenge consultants assisteren u bij het identificeren van verschillende opties, bij het implementeren van oplossingen en ondersteunen uw team als een bijkomende werkkracht.

2-Challenge consultancy omvat een brede waaier van expertises zoals overheidsopdrachten, facility management, human resources, business strategy, change management, marketing en market research, financieel management, IT, e-business, operations, health and safety en logistiek.

De dag-dagelijkse activiteiten van onze 2-Challenge experten zijn vaak complex en gevarieerd. Consultancy is in essentie ondernemend en project gebaseerd. Projecten variëren in lengte en onze ondersteuning kan bestaan uit een individu of een team, afhankelijk van het type consultancy (adviserend, ondersteunend, uitvoerend), het bedrijf en de noden van de klant. Afhankelijk van de ondersteuning, zullen onze consultants opereren op een specifieke locatie of verschillende nationale en/of internationale sites

Contacteer ons voor meer informatie over onze Consultancy services en hoe we deze kunnen integreren met aanwervingscampagnes op info@2-challenge.com